De ce noi?

Avem experiența necesară pentru GASIREA SOLUTIEI CELEI MAI BUNE

 1. Analizam situația dvs. la fața locului
  Printr-o analiză meticuloasă, ajungem să cunoaștem tot despre procesul dvs. de producție și despre necesitățile legate de fluidele de prelucrare a metalului. Stabileste o intalnire cu un reprezentant zonal

 2. Propunem o solutie personalizata
  În baza analizei situaționale, intocmim o propunere personalizată pentru produsele din gama noastră de lichide de răcire miscibile cu apă sau uleiuri de tăiere și rectificare. Cere mai multe informații despre instrumentul de analiza Blaser Liquid Tool.

 3. Validam propunerea noastra prin testare
  Dupa acceptarea produsului propus, testam lichidul de racire in conditii actuale de prelucrare, pe o perioada stabilita de comun acord, pentru validarea efectelor estimate. Solicita o testare

 

Și vă ajutăm să INTEGRAȚI OPTIM PRODUSELE NOASTRE

 1. Planificare și schimbare
  Analizăm apa, testăm produsele din punct de vedere al compatibilitatii cu operatorii și echipamentele dvs., vă arătăm cum să preparati corect emulsia, cum să curatati echipamentele si cum sa eliminați emulsia uzata.

 2. Monitorizare
  Întocmim fise de monitorizare, vă sprijinim cu cunoștințe legate de manipulare, vă ajutăm să mențineți evidențe legate de măsurători, să analizati lichidul de racire pe parcursul operării și să luați orice măsuri corective necesare.

 3. Serviciu clienți
  Datorită echipei noastre de specialiști, un reprezentant din zona dvs. vă va ajuta să utilizați produsele în mod optim și profesional, iar depistarea problemelor la fața locului va fi întotdeauna posibila, in caz de nevoie.

 4. Instruire și transfer de cunoștințe (de la KNOW-HOW la DO-HOW)
  Noi instruim operatorii cu privire la utilizarea corectă a fluidelor de prelucrare a metalelor, vă ajutăm să respectați cerințele legale, răspundem la întrebările legate de datele de siguranță și analizele de laborator și vă ajutăm să identificați potențialul pentru îmbunătățirea procesului de producție.

 

referinte