parteneri

Vă punem la dispoziție un portofoliu variat de produse și servicii din domeniul prelucrărilor metalice, cu ajutorul partenerilor noștri, companii de renume pe plan internațional, pe care vi-i prezentăm în continuare:

BLASER »


Blaser Swisslube AG (Elveția) este lider mondial în cercetarea și producția fluidelor pentru prelucrarea metalelor, oferind o gamă variată de produse emulsionabile și uleiuri clare, pentru toate tipurile de prelucrări prin așchiere.
Chiar de la înființarea societății, în anul 1936, unul dintre principiile de bază a fost nu doar îndeplinirea cerințelor de piață, cât și oferirea unor produse compatibile cu mediul înconjurător și cu factorul uman. Produsele Blaser au la bază acțiuni moderne de cercetare și dezvoltare și un centru tehnologic care ia în considerare ultimele dezvoltări din domeniu. Specialiștii Blaser acordă asistență clienților în ceea ce privește know-how-ul și oferă experiența necesară în vederea obținerii celor mai bune rezultate din utilizarea echipamentelor și sculelor, astfel optimizând eficiența economică, productivitatea și calitatea proceselor.
Emulsiile și uleiurile Blaser oferă proprietăți de lubrifiere impresionante, având ca rezultat creșterea duratei de viață a sculelor, îmbunătățirea gradului de finisare a suprafețelor și o creștere a performanțelor mașinilor unelte. Caracteristica de universalitate a produselor Blaser simplifică  și face operația de prelucrare mai eficientă, în același timp reducând semnificativ costurile de exploatare ale fluidelor de răcire. Formula unică a produselor Blaser asigură o stabilitate pe termen lung  a proprietăților fizico-chimice și bacteriologice ale emulsiilor.
Blaser Swisslube folosește numai ingrediente compatibile din punct de vedere al sănătății umane și a siguranței mediului (ISO 14001).
Original Express Sibiu, partenerul exclusiv al Blaser pentru România vă asigură întreaga gamă de servicii și produse, precum și suportul tehnic necesar.

EASYMETAL GMBH »


Compania Easymetal GmbH, cu sediul în Austria, dezvoltă și produce sisteme inovative de preparare a apei deionizate, utilizata la masinile de prelucrat prin electroeroziune cu fir (EDM). De asemenea, Easymetal produce sisteme de preparare a apei ultra-pure pentru uz casnic si industrial, prin procedeul de osmoza inversa.
Sustenabilitatea a reprezentat scopul primar al companiei încă de la înființarea acesteia, în anul 1998, cu focus special asupra unui mediu înconjurator mai curat și a unei calități a vieții mai bune. Easymetal este reprezentată la nivel internațional prin intermediul a 50 de parteneri din 26 de țări, stabilind parteneriate cu companii de top din domeniile medical, aerospace, automotive si electronic/electric.
In domeniul tratării apei, compania îndeplinește diferitele cerințe ale clienților prin soluții holistice perfect adecvate necesităților acestora.
Prin intermediul partenerilor săi, compania oferă servicii de distribuție, mentenanță și suport tehnic pentru beneficiarii ei.

DIXI POLYTOOL »


Dixi Polytool (Elveția) este unul dintre cei mai mari producători de scule din carburi metalice pentru prelucrări de precizie. Compania realizează o gamă largă de scule standard și speciale, având o solidă reputație pe piață.
Experiența de peste 50 de ani, utilajele performante și angajații calificați, precum și un puternic program de cercetare – dezvoltare, împreună cu partenerii de afaceri de înaltă calitate de pe întreg cuprinsul globului reprezintă factori care au contribuit la succesul campaniei.
Original Express Sibiu, partenerul exclusiv al Dixi Polytool în România, vă asigură întreaga gamă de servicii și produse, precum și suportul tehnic necesar.

FRAISA »


Fraisa SA (Elveția) a fost înființată în 1934 de Johann Stüdeli ca unitate de producție a sculelor de frezat din industria ceasurilor. În prezent, compania are un număr de 516 angajați și este un producător de top din industria sculelor pentru prelucrări prin așchiere.
Angajamentul de lungă durată și dezvoltarea sustenabilă sunt valori care înglobează filosofia companiei Fraisa.
Obiectivul companiei este de a minimiza costurile de producție pentru beneficiarii finali și de a maximiza productivitatea în unitațile acestora de producție, prin oferirea unor produse și servicii de înaltă performanță.
De-a lungul anilor, compania a stabilit o rețea restrânsă de specialiști internaționali din domeniul mașinilor unelte, a materialelor și a tehnologiilor de acoperire, cu ajutorul cărora se desfășoară partea de cercetare și dezvoltare a produselor. Aceasta este fundația pentru tehnologia superioară și pentru performanța produselor Fraisa, care depășesc în prezent un număr de 12.000 de repere.

DC SWISS »


DC Swiss SA (Elveția) este o companie care dezvoltă și produce o gamă largă de scule pentru filetat (tarozi, filiere, freze pentru filetat, calibre și accesorii) de înaltă performanță și precizie pentru clienți din întreaga lume, reprezentând garanția succesului și inovației.
Datorită experienței de peste 60 ani acumulate în acest domeniu, inconfundabila marcă DC a continuat să aibă succes datorită inovației și a creativității, fapt care a condus la o înaltă reputație în domeniul tehnologiei de filetare.

SUMITOMO »


SUMITOMO ELECTRIC HARDMETAL, descendent direct al companiei Sumitomo care și-a început activitatea acum 400 ani în orașul istoric Kyoto din Japonia, este astăzi lider mondial în ceea ce privește dezvoltarea și producerea sculelor așchietoare în domeniul prelucrărilor metalice.
Compania este recunoscută la scară mondială pentru producerea de scule așchietoare folosite în operații de strunjire, frezare, găurire și alezare.
Dispunând de un program permanent de cercetare a materialelor de prelucrat, a geometriilor de spargere a șpanului și a tehnologiilor de acoperire, a rezultat o dezvoltare permanentă a produselor Sumitomo .