Echipamente și accesorii mentenanță

Vă punem la dispoziție o gamă optimizată de echipamente și accesorii, cu ajutorul cărora vă puteți bucura de o utilizare optimă a lichidelor de răcire Blaser.

PREPARAREA EMULSIEI

Blaser Jetmix / Mini Jetmix
Este aparatul ideal pentru pregătirea unor emulsii omogene, cu dispersia optimă a moleculelor de ulei în apă. Prepararea corectă este o condiție esențială pentru stabilitatea pe termen lung a emulsiei.

MONITORIZARE ȘI TESTARE

Refractometru
Se utilizeaza pentru măsurarea rapidă și ușoară a concentrației lichidului de răcire miscibil cu apa.

Benzi de testare
Se utilizează pentru măsurarea valorii pH-ului, a durității apei și a conținutului de nitriți.

ÎNTREȚINEREA EMULSIEI

Dispozitiv de aspirare pneumatic – Air Skimmy
Este folosit pentru îndepărtarea uleiurilor uzate din lichidele de tăiere miscibile cu apa, din bazine mici și greu accesibile. Este de asemenea ideal pentru golirea bazinelor cu lichide de răcire. Se montează cu ușurință pe butoaie de toate dimensiunile și nu are nevoie de electricitate.

Separator de ulei cu bandă - Nimatic Oil Skimmer

Este un dispozitiv utilizat pentru îndepartarea peliculei de ulei rezidual și al altor contaminanți ce se acumulează la suprafața lichidului de răcire din bazinul mașinii. Pelicula de ulei trebuie îndepărtată întotdeauna, pentru a prelungi durata de viață a emulsiei și a asigura condițiile optime de funcționare ale acesteia.
Dispozitivul este disponibil în mai multe versiuni: cu tijă fixă sau talpă magnetică, cu diferite dimensiuni ale benzii colectoare.