Sisteme de Osmoza Inversa

Procesul de osmoză inversă este reprezentat de trecerea sub presiune a apei printr-o membrană sau diafragmă semipermeabilă. Această membrană are proprietăți speciale: este permeabilă la moleculele de apă, în timp ce moleculele mai mari, precum particulele de sare, nu pot trece prin membrană.
Tehnologia membrane pentru osmoză inversă EasyRO este utilizată pentru separarea sărurilor și a ionilor din soluții predominant apoase.
Avantajele tehnologiei EasyRO:

  • fără chimicale
  • consum energetic redus
  • ușor de utilizat

Membrana acționează asemenea unui filtru care permite doar apei pure să treacă și menține moleculele mai mare decât cele ale apei pure. Cu toate acestea, contrar filtrelor (microfiltrare, ultrafiltrare), membrana nu are pori. Separarea componentelor se face printr-o membrană de difuzie cu nanofiltrare, la fel ca și osmoza inversă.

EASYRO IndustrialPuternic. Compact. Flexibil.
Sistemele de tratare a apei EASYRO sunt destinate proceselor industriale și de producție, funcționează pe baza procesului de osmoză inversă și produc apă fără reziduuri, într-o manieră eficientă, economică și ecologică.

Sistemele pot fi folosite pentru următoarele aplicații:
Curățarea pieselor. Procese de producție. Bază pentru prepararea lichidelor de răcire.
Fie că este utilizată pentru procese de curățare individuală, sisteme de spălare pentru curățarea pieselor produse sau ca bază pentru prepararea lichidelor de răcire, sistemele EASYRO oferă o calitate optimă a apei pentru cele mai înalte cerințe.

Apă de alimentare pentru cazane de abur
Cerințele actuale privind calitatea aburului din centralele de încălzire necesită o apă tratată la cel mai înalt nivel. Seria EASYRO în combinație cu E.KO Ioniser 1503 pentru tratare ulterioară, garantează obținerea celei mai pure ape și prin urmare, funcționarea fără probleme a sistemului de încălzire.

Curățarea ultra-fină în domeniul medical. Pentru laboratoare și metode analitice.
Apa ultrapură tip I este esențială pentru rezultate analitice precise și reproductibile. Sistemele EASYRO oferă o apă tratată optim, iar în combinație cu o finisare ulterioară, sunt îndeplinite toate cerințele pentru un nivel înalt de puritate, chiar și pentru curățarea ultra-fină din domeniul medical.

Apă pentru industria alimentară.
Fie că este folosită ca ingredient, pentru procesare sau pentru curățare și igienă, apa cea mai pură joacă un rol important în industria alimentară. Sistemul de osmoză inversă EASYRO face posibilă obținerea apei pure într-un spațiu restrâns și la costuri reduse.

EASYRO – drink+houseMai mult decât un sistem de tratare al apei.
Sistemul de tratare a apei EASYRO drink+house funcționează pe baza procesului de osmoză inversă și produce apă fără reziduuri în mod eficient, economic și ecologic.

Sistemele pot fi folosite pentru următoarele aplicații:
Gastronomie și industria hotelieră.
Apa tratată optim aigură nu doar igiena bucătăriei, dar protejează și conductele de depunerile de calcar. Apa pură asigură strălucirea veselei fără uscare și lustruire ulterioară.

Apă de alimentare pentru sistemele termice
Apa demineralizată și dedurizată este recomandată pentru umplerea circuitelor de încălzire și a sistemelor de răcire.

Apă potabilă.
Sistemul de osmoză inversă EasyRO filtrează calcarul și poluanții din apa potabilă și furnizează o apă ultrapură, fără reziduuri. Poate fi folosit fie doar pentru apa de băut, fie conectat la mașina de spălat vase. Sistemul EasyRO 60 se încadrează perfect în mobilierul chiuvetei.

Apă pură, fără calcar, pentru întreaga casă.
Apa provenită dintr-un puț forat poate fi tratată cu sistemul de osmoză inversă EASYRO. Sub forma unui sistem centralizat de tratare a apei, poate furniza pentru întreaga locuință o apă ultra pură, fără calcar și prin urmare, poate proteja conductele și electrocasnicele de depuneri și reparații costisitoare.